Akampus Günlüğü - Başlıklar

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Öğrenciden Al Haberi


Akampus.com, üniversite tercihlerini yapma aşamasında olan gençler için, üniversiteli üyeleri kanalıyla, kampüse gitmeden kampüsleri tanıma ve en doğru tercihleri yapma fırsatı sunuyor.

ÖSS sonuçlarının açıklandığı şu günlerde, hayatlarının belki de en önemli kararını verecek olan gençler doğru tercih yapma telaşı yaşıyorlar. Bu kararı vermeden önce başvuracakları kaynaklar ve danışacakları kişiler büyük önem taşıyor.

Yıllardır bu kritik nokta üzerinde duran, tüm üniversitelilerin buluşma noktası olma iddiasıyla yola çıkan ve bugün 600.000 genci bir araya getiren Akampus.com'un üniversiteli üyeleri, çiçeği burnunda üniversiteli arkadaşlarına yol göstermek için hazırlar.

Üniversitelerini değerlendiren, kampüs hayatlarını fotoğraflarıyla yansıtan, forumlarda özgürce tartışan, mesajlarla tanışma ve direkt bilgiye erişmede büyük destek veren Akampüslüler, genç arkadaşları için en gerçek yorum ve deneyimleri sunuyor. Akampus.com, bu özellikleriyle, bir üniversitelinin atacağı bu ilk adımda danışabileceği en güncel ve hareketli kaynak olarak tercih ediliyor. Üniversitelilerin ailelerinden, okullarından, medyadan ve çevrelerinden edindikleri bilgilerin yanında tarafsız bilgiye erişmenin en doğru yolu Akampus.com'dan geçiyor.